Política 30/06/2015

Arrufat, sobre la proposta de Mas a les entitats: "No va calcular què significava aquesta opa ni com es tancava"

El diputat de la CUP diu que el president de la Generalitat va crear "desconcert i desequilibris" a les entitats amb la seva proposta de llista

Ara
1 min
El diputat de la CUP, Quim Arrufat / ARA

BarcelonaEl diputat de la CUP Quim Arrufat ha carregat aquest dimarts contra l'oferta del president de la Generalitat, Artur Mas, a les entitats sobiranistes de la societat civil per conformar una llista electoral pel 27-S, perquè "crea desconcert i desequilibris" a aquestes entitats. Per a Arrufat, Mas no va calcular "què significava aquesta opa ni com es tancava" i ara s'estan pagant les conseqüències de "no haver convocat les eleccions al març", poc després del 9-N.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a TV3, Arrufat ha advertit que no es plantegen entrar en cap "govern d'unitat amb les polítiques que ha fet CiU els últims dos anys i mig", en resposta a les demandes de Convergència i Esquerra per conformar un eventual govern d'unitat nacional per afrontar els 18 mesos de culminació del procés independentista.

Sobre la crisi ha Grècia, el diputat de la CUP ha dit que espera que "els grecs diguin que no al referèndum". "És l'hora de començar a desmuntar el xantatge financer", ha sentenciat.

stats