Política 17/02/2012

Artur Mas: "Quan no hi ha diners i es va curt d'armilla, s'han de fer reformes"

El president defensa la simplificació de l'administració que es busca amb les lleis òmnibus aprovades aquesta setmana al Parlament. El món econòmic escenifica el suport a les noves normes en un acte al Palau de la Generalitat

Ferran Casas
1 min

BarcelonaEl món econòmic català dóna suport a les 5 lleis òmnibus aprovades aquesta setmana al Parlament, especialment pel que fa a la simplificació dels tràmits administratius que comporten per als empresaris i a la reducció dels requisits mediambientals per determinades instal·lacions, com ara les granges.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les patronals catalanes Foment del Treballa i Pimec i el Consell de Cambres ha assistit aquest divendres al migdia a un acte convocat pel Govern al Palau de la Generalitat on s'ha escenificat aquest suport.

Josep González, de Pimec, i Gay de Montellà, de Foment, han assenyalat els avantatges de la simplificació de tràmits administratius. I el representant del gabinet jurídic de la Generalitat ha recordat que les 5 lleis òmnibus han reformat més de 80 lleis, de les quals 6 han estat derogades totalment i 16, parcialment.

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha tancat l'acte recordant que quan hi ha menys diners i es va "curt d'armilla" s'han de fer reformes i que no hi ha excusa per no fer canvis que no costen diners si poden millorar la competitivitat.

Mas ha dit que el seu govern ja complia amb dues de les A que va anunciar, austeritat i aprimament de l'administració, i que ara, amb "toca l'agilització", amb les normes que s'acaben d'aprovar.

stats