Política 15/11/2016

Artur Mas inaugurarà el primer carrer dedicat a la consulta del 9 de novembre

A l'acte al municipi de Montoliu de Lleida l'acompanyarà la consellera d'Agricultura, Meritxell Serret

Europa Press
1 min
L'expresident de la Generalitat Artur Mas

LleidaL'expresident de la Generalitat Artur Mas serà l'encarregat d'inaugurar el carrer '9 de novembre' de Montoliu de Lleida (Segrià), el primer municipi en dedicar el nom d'un carrer a la consulta sobiranista que es va dur a terme a Catalunya l'any 2014. A l'acte, l'acompanyarà la consellera d'Agricultura, Meritxell Serret, ha confirmat l'alcalde del municipi, Daniel Farré, a Europa Press.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons publica el diari 'La Mañana', la inauguració es farà aquest dissabte i, a banda de l'expresident Mas i de la consellera Serret, també hi podrien assistir les exconselleres Joana Ortega i Irene Rigau a qui la Fiscalia demana nou anys i mig d'inhabilitació per la consulta del 9-N. També s'hi podria sumar el portaveu del PDECat al Congrés del Diputats, Francesc Homs, que també és un dels investigats pel 9-N.

El nom del carrer va ser acordat en un ple municipal amb els vots de l'alcalde i els cinc regidors d'Independents per Montoliu (IxM), un partit associat a ERC, i amb el vot favorable del regidor del PP, Eduardo Ruiz, l'únic membre de l'oposició, tot i que després se n'ha penedit.

stats