Política 24/10/2014

Mas, sobre la pressió judicial als Pujol: "Tinc la sensació que l'Estat no actua sempre amb equanimitat"

En una entrevista a l'ARA, assenyala que quan hi ha "sospites" s'han "d'investigar" i sosté que les adjudicacions dels governs de l'expresident són "correctes". A més, es mostra partidari de limitar el mandat del càrrec de president de la Generalitat

O. March / R. Mateos
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha assenyalat aquest divendres, en una entrevista a l'ARA, que té la sensació que l'Estat "no actua sempre amb equanimitat" a l'hora d'investigar els casos de corrupció oberts a Catalunya. Ho ha assegurat en referència a la pressió judicial sobre el clan de Jordi Pujol. "Si hi ha sospites, s'han d'investigar", ha apuntat Mas, que ha assegurat que les adjudicacions que es van fer als governs de l'expresident mentre ell n'era conseller van ser "correctes". "Una cosa són les sospites i una altra l'espectacle i les mentides", ha assenyalat el president.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Davant la desafecció cap al sistema democràtic i els partits tradicionals, Mas s'ha mostrat partidari de "limitar el mandat del president de la Generalitat". En contrapartida, creu "important que el poder del president sigui més gran", i ha citat el cas dels Estats Units. Ha recordat que com a secretari general de CDC va impulsar la "limitació de dos mandats" per als càrrecs interns del partit.

stats