SESSIÓ DE CONTROL
Política 17/12/2014

Tens cara a cara entre Mas i Rivera pel cas Pujol després de la imputació de l'expresident

El president acusa el líder de Ciutadans de "fer el xou" al Parlament i insisteix que no coneixia la fortuna oculta de l'exlíder de CiU a l'estranger

O. March / R. Mateos
1 min

BarcelonaDur enfrontament entre Artur Mas i Albert Rivera pel cas Pujol un dia després que el jutge hagi imputat l'expresident de la Generalitat per la seva fortuna oculta a l'estranger. "Sabia què feia Pujol quan era president? Ha rebut comissions il·legals? Algú d'aquest Govern ha cobrat alguna comissió il·legal? Vostè que va ser el delfí de Pujol, estava al corrent o no s'assabentava de res?", ha preguntat el líder de Ciutadans, que demanarà la compareixença del president de la Generalitat a la comissió que investiga el cas Pujol. Mas ha respost un sobri "no" en el seu torn, i després de la segona intervenció de Rivera ha començat el xoc entre els dos dirigents.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Volem que vagi a la comissió d'investigació. N'hi ha molts que van donar suport al 'capo' Pujol durant molt de temps", ha indicat el líder de Ciutadans. Mas ha acusat Rivera de "fer el xou". "Pujol va confessar el 2014, i els seus governs es van acabar el desembre del 2003. Vostè no està fent una pregunta, està fent un xou. Jo li puc dir mil vegades que no ho sabia. El que vol sentir és que jo sabia tot això, i resulta que això sí que seria una mentida. Se li veu el llautó d'una hora lluny", ha carregat Mas, amb un punt de nerviosisme a la veu.

stats