PROTESTES AL CARRER
Política 15/06/2011

Artur Mas i Felip Puig es reuneixen al Parlament per analitzar la situació

El ple de pressupostos s’ha suspès durant mitja, després de la intervenció del conseller Mas-Colell per presentar els pressupostos. Puig es reuneix també amb els portaveus parlamentaris i té previst comparèixer davant els mitjans després

M.colomer
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, i el conseller d’Interior, Felip Puig, es reuneixen des de les 11 del matí al despatx del president del Palau del Parlament per analitzar la situació de setge a la cambra legislativa catalana. Puig també es reuneix amb els portaveus dels grups parlamentaris. Després de la intervenció del conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell, per presentar els pressupostos del 2011, el ple s’ha suspès mitja hora i es reprendrà a les 11.30 del matí. Fonts del Parlament han informat que el ple ha començat malgrat que no tots els diputats havien pogut accedir a les dependències del Parlament per llançar un missatge de normalitat democràtica i per evitar que la protesta dels indignats alterés el normal funcionament del Parlament, cosa que només ha ocorregut en moments d’alta excepcionalitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El president Mas, visiblement enutjat, i la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, han hagut d’accedir al recinte del Parlament en helicòpter, que ha hagut de fer fins a una desena de viatges per garantir l’accés a la cambra de consellers, diputats i col·laboradors del Govern. La sessió de control al president s'ha ajornat i en lloc de fer-se a primera hora del matí, es farà havent dinat, com ja es venia fent l'anterior legislatura. El debat i votació de les esmenes a la totalitat als pressupostos es farà després de la sessió de control.

stats