CONSELL EXECUTIU
Política 22/02/2011

Mas es reunirà amb Camps el 20 d'abril

A la trobada es tractarà el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià. Homs anuncia que el pla d'austeritat del Govern també contempla un aprimament de l'estructura de la televisió pública catalana

S. González / O. March
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, es reunirà a València amb el president del País Valencià, Francisco Camps, el proper 20 d'abril per tractar, entre altres coses, el tancament de les emissions de TV3. El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assegurat que Mas anirà amb la voluntat de resoldre el conflicte i no a fer-se el "milhomes".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs ha destacat que malgrat que el Govern "lamenta" aquests fets, hi ha un "interès compartit" amb el govern valencià, que és el del "pol d'atracció d'inversió i creació de riquesa" que pot suposar el Corredor Mediterrani. El portaveu del Govern ha afegit que si es crea "un clima de confiança" en aquells temes d'interès compartit, una "cosa pot portar a l'altra".

Tot i això, Homs dubta que la qüestió de les emissions de TV3 es pugui solucionar abans de les eleccions i ha subratllat que el posicionament del govern valencià "és molt clar". "No som un govern per anar posant el dit a l'ull a d'altres governs", ha etzibat.

El portaveu del Govern també ha assegurat que dintre del pla d'austeritat del Govern també es contempla l'aprimament de l'estructura de la televisió pública catalana.

stats