Política 22/05/2015

Mas repta Fernández Díaz a reconèixer la filtració de la policia espanyola als jihadistes

"En qualsevol democràcia de qualitat, tindria conseqüències", ha apuntat el president de la Generalitat des d'un acte electoral de CiU a Barcelona al costat de Xavier Trias

Oriol March
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha reptat aquest divendres el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Dïaz, a reconèixer que hi va haver una filtració de la policia espanyola a un grup jihadista que estava sent investigat pels Mossos d'Esquadra. "En una democràcia de qualitat, això tindria conseqüències", ha apuntat Mas després que hagi estat Fernández Díaz qui hagi demanat explicacions (i dimissions) a Mas per aquest assumpte. El president considera que el jutge acredita la filtració i el ministre apunta que la Generalitat ha actuat amb "mala fe". El jutge, però, ha decidit no reobrir el cas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Quan Fernández Díaz ha de donar explicacions, les converteix en atacs contra els altres. Qui ha de donar explicacions és ell. La filtració no la van fer els Mossos, la va fer la policia nacional", ha afegit el líder de CiU, que aquest matí ha fet un acte de campanya al costat de Xavier Trias, candidat de la federació a Barcelona.

stats