Política 24/05/2013

Mas, sobre el discurs d'Aznar: "Fa certa por perquè és desagradable"

El president de la Generalitat assegura que no li "sorprèn" què va dir l'expresident espanyol a Antena 3 i demana "tarannà democràtic" al PP

Ara
1 min
Artur Mas, envoltat d'estelades durant la visita a Folgueroles / ACN

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha reaccionat aquest divendres a l'entrevista que va concedir l'expresident espanyol José María Aznar a Antena 3, en què va demanar actuar "amb totes les conseqüències" contra el procés sobiranista català. "És un discurs que no és nou però que fa por, perquè és desagradable", ha reflexionat Mas durant l'entrega del XXV Premi Internacional Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No em sorprèn que Aznar parli de la fortalesa de la nació espanyola", ha assegurat Mas, al mateix temps que ha reclamat "respecte i tarannà democràtic" als dirigents del PP pel resultat electoral del 25-N, que va atorgar una majoria sòlida a favor del dret a decidir.

"La gent es va expressar amb una participació molt alta, de manera que demano una mica de respecte", ha considerat el president, que també ha atacat contra la llei Wert: "És molt evident l'agressió contra la immersió lingüística".

stats