CONSELL EXECUTIU
Política 02/08/2011

Mas: “La senyora Pajín és un exponent molt clar d'allò que ha portat l'estat espanyol als peus dels cavalls”

El president de la Generalitat assegura que la política "d'abús i disbauxa" de la ministra de Sanitat és la que porta a la reducció de l'estat del benestar

Sara González
1 min

Barcelona“La senyora Pajín és un exponent molt clar d'allò que ha portat l'estat espanyol als peus dels cavalls”. Així de contundent ha estat la resposta del president de la Generalitat, Artur Mas, a les crítiques que ha fet la ministra de Sanitat, Leire Pajín, sobre les retallades que lidera el Govern al sector sanitari. A més, Mas ha dit que el dia que la ministra d'Economia, Elena Salgado, els digui que poden gastar més en Sanitat, “començaran a creure's alguna cosa de Pajín”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

“Gasten més del que poden gastar, s'endeuten fins a les orelles, deixen els deutes per pagar als que vénen i, a més, critiquen aquells que intenten posar ordre”, ha etzibat Artur Mas sobre la ministra. El president ha instat a no fixar-se “en aquest tipus de política” que només porta a una “reducció de l'estat del benestar per abús i disbauxa”.

Mas ha destacat que els pressupostos del 2012 no faran una reducció en Salut equivalent a la d'aquest any, però sí que ha deixat la porta oberta a més retallades “en programes” sense que suposin una “pèrdua de la qualitat assistencial”.

stats