Política 18/05/2012

Mas es reuneix per segona vegada aquest any amb el cap del govern del Marroc

El president català va viatjar el passat 29 de febrer al país magribí en una missió empresarial

Acn
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, es reunirà aquest diumenge per segona vegada aquest any amb el cap del govern del Marroc, Abdelilah Benkiran, però aquest cop al Palau de la Generalitat. Benkiran va rebre el passat 29 de febrer el president català en el decurs del primer viatge oficial de Mas, que va encapçalar una delegació empresarial al Marroc. El cap del govern del Marroc és a Catalunya de visita oficial. Mas esperarà el dirigent marroquí a la porta del Palau i després passaran revista a la formació de gala dels Mossos d'Esquadra.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A la Galeria Gòtic, escoltaran l'himne marroquí interpretat pel carilló del Palau, i al saló Verge de Montserrat hi haurà la signatura del Llibre d'Honor. La reunió entre els dos té una durada prevista d'una mitja hora, i després tots dos compareixeran davant els mitjans de comunicació. Assistirà a la trobada el secretari d'Afers Exteriors de la Generalitat, Senén Florensa.

Abdelilah Benkiran, secretari general del Partit de la Justícia i el Desenvolupament (PJD), va ser nomenat cap del govern del Marroc el passat 29 de novembre del 2011, i és el primer president islamista del país.

stats