Política 23/06/2012

Mas explicarà a Europa el dèficit fiscal que pateix Catalunya

El president està disposat a donar a conèixer més enllà de les fronteres catalanes la reivindicació del pacte fiscal, segons publica TV3

Ara
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, està disposat a fer pedagogia perquè la resta de països de la Unió Europea comprenguin la situació i les reivindicacions de Catalunya. Així, doncs, segons ha publicat TV3, va anunciar ahir a Nova York que està disposat a visitar les capitals europees per explicar la reivindicació del pacte fiscal i denunciar l'asfíxia que econòmica que pateix Catalunya per part d'Espanya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest anunci el va fer tot just després de concedir una entrevista a la CNN International en la qual va denunciar els 20.000 milions de dòlars de dèficit fiscal que pateix Catalunya. De fet, Mas ja ha advertit en diverses ocasions que, davant la centrifugació del dèficit que fa Madrid cap a les comunitats autònomes i els impagaments a la Generalitat, està disposat a explicar més enllà de les fronteres catalanes quina és l'actitud d'Espanya davant la crisi i els esforços que estan fent els catalans per sortir endavant.

stats