DEBAT DE POLÍTICA GENERAL
Política 15/09/2014

Mas reafirma el "compromís inequívoc" del Govern contra la corrupció després del cas Pujol

El president de la Generalitat treu pit pels bons resultats de Catalunya en els índexs de transparència

O. March / R. Mateos
1 min
Artur Mas, president de la Generalitat, envoltat de premsa en la primera sessió del debat de política general / PERE VIRGILI

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha volgut ser molt insistent a l'hora de defensar la feina feta en matèria de transparència per part del Govern. Ho ha fet en el seu discurs d'obertura del debat de política general, en què ha fet referència implícita al cas Pujol. Es tracta del primer debat de política general després de la confessió de l'expresident de la Generalitat, que el dia 25 de juliol va confessar una fortuna oculta a l'estranger que va sacsejar el panorama polític català.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"S'han conegut nous casos d'irregularitats i de possible corrupció en el nostre país. Igual que aleshores, segueixo reafirmant el compromís inequívoc del Govern per eradicar la corrupció i instaurar les bones pràctiques en el conjunt de Catalunya i en particular en les seves institucions públiques", ha indicat el president, que ha tret pit pels bons resultats en matèria de transparència.

"Catalunya lidera la llista feta pública avui per l'ONG Transparència Internacional Espanya, que està basada en 80 indicadors. En l'anterior índex, publicat l'any 2012, el Govern català ocupava la desena posició, amb 78,8 punts", ha apuntat el líder de CiU.

stats