CONSELL NACIONAL DE CIU
Política 30/04/2011

Artur Mas assegura que hi haurà “joc brut” a la campanya electoral i assenyala la incapacitat de l'Estat davant la crisi

El president de la Generalitat assegura que "l'estat del benestar no es defensa sortint al carrer amb pancartes". Assegura que la reforma laboral de l'Estat no ha donat resultats

Sara González
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat i president de Convergència, Artur Mas, ha denunciat que durant la propera campanya electoral hi haurà “joc brut” per part dels partits de l'anterior Govern perquè presentaran a CiU com el “dimoni” que vol “desmuntar l'Estat del benestar”. Més enlla de desacreditar la manifestació contra les retallades convocada pels sindicats el 14 de maig, el president ha assenyalat l'Executiu de l'Estat com el màxim responsable d'una situació econòmica i una xifra d'atur que no deixa d'empitjorar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

“L'Estat del benestar no es defensa sortint al carrer amb pancartes”, ha dit Mas a la seva intervenció al Consell Nacional de CiU, qui ha afegit que les eleccions “no les guanya qui més crida, sinó qui més convenç”. El líder de CiU ha reiterat que precisament va ser el tripartit qui va tenir “la mà foradada”. En aquest sentit, el líder d'Unió, Josep Antoni Duran Lleida, ha emplaçat als sindicats a convocar la manifestació “al carrer Nicaragua, just davant la seu del PSC”, així com davant les seus d'ERC i ICV.

Mas també ha recordat que és “lamentable” que el govern del PSOE estigui “més pendent de deixar de pagar el deute que té amb Catalunya que a fer la seva feina”. El president de la Generalitat ha subratllat, per exemple, que la reforma laboral “que ho havia de solucionar tot” no està donant fruits i que la negociació col·lectiva fa dos anys que està aturada.

Tant Mas com Duran han donat avui suport a la candidatura de Xavier Trias a Barcelona, així com de la resta de candidats del territori. CiU ha presentat enguany 911 llistes.

stats