FINANCES PÚBLIQUES
Política 11/06/2013

Mas, a l'oposició que li demana els presupostos: "Feu-los vosaltres, aviam què destrosseu"

El president de la Generalitat insisteix que no pot presentar els comptes amb les xifres de dèficit atual perquè suposarien una "salvatjada de retallades"

O. March / R. Mateos
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha llançat aquest dimarts al migdia un dard contra l'oposició, que li demana que presenti ja els pressupostos. "Feu-los vosaltres, aviam què destrosseu!", ha exclamat Mas, que ha predit una "salvatjada de retallades" si el Govern elabora uns comptes que compleixin amb l'1,3% de dèficit que li exigeix el govern espanyol. "Tothom sap que no es poden fer uns pressupostos en aquestes condicions, llevat que fem una operació de maquillatge", ha apuntat el president, que s'ha presentat com "el primer interessat" a presentar els comptes per al 2013.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Si ho fem amb els números actuals, podem certificar la defunció de l'estat del benestar a Catalunya", ha assegurat el líder de CiU, que ha avançat que qualsevol pujada d'impostos anirà als comptes a excepció d'alguna "decisió" del Govern. D'aquesta manera, ha deixat la porta oberta a presentar algun nou impost –o la recuperació d'algun altre– al marge dels pressupostos.

stats