Política 28/07/2014

Les Assemblees Exteriors de l'ANC organitzaran V arreu del món durant l'estiu

L'ANC i Òmnium pretenen convèncer 500.000 catalans indecisos perquè votin a favor de la independència el 9-N

Ara
1 min
La 'V' de la Diada

BarcelonaEntre l'1 d'agost i l'11 de setembre, les més de 30 Assemblees Exteriors de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitzen la campanya #votecatalonia per dur a terme rèpliques de la V que es durà a terme a Barcelona la propera Diada en diverses ciutats i pobles del planeta. Per això han elaborat el web votecatalonia.org, una plataforma en què els organitzadors i participants es podran registrar i podran descarregar-se material i una guia de com fer la mobilització. Tota la informació de les V que se celebrin durant l'estiu s'aniran actualitzant a través del mapa de Google i del llistat de ciutats amb la data de celebració. Actualment ja n'hi ha una trentena de previstes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Omplir la gran V del proper Onze de Setembre és una de les sis claus que inclou la campanya unitària 'Ara és l'hora' per tal de guanyar la consulta del 9 de novembre. La campanya, impulsada per l'ANC i Òmnium Cultural, pretén convèncer 500.000 catalans que encara no tenen clar quin serà el sentit del seu vot que apostin pel sí el 9 de novembre.

Totes les V s'enregistraran i seran editades en un vídeo per promoure el suport i la complicitat internacional pel procés polític que es viu al país i per motivar la participació a la V de Barcelona. L'any passat la Via Catalana Internacional va assolir 126 cadenes humanes arreu del món, amb més de 10.000 participants.

stats