Política 23/09/2015

L'Audiència de Barcelona rebutja arxivar la causa contra Jordi Cañas

Efe
1 min
“TORNARÉ”
 El dirigent de C’s Jordi Cañas nega haver comès cap delicte  i deixa clar que la seva intenció és tornar a les institucions un cop s’aclareixi el cas.

BarcelonaL'Audiència de Barcelona ha rebutjat arxivar la causa contra l'exdiputat de C's Jordi Cañas, de forma que l'antic portaveu del partit segueix imputat i queda a les portes de judici pel presumpte frau de l'impost de societats per valor de 429.203,45 euros en un entramat empresarial dirigit pel seu cunyat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons un acte judicial a què ha accedit l'agència Efe, la secció vuitena de l'Audiència rebutja arxivar la causa, i dóna per bo l'acte que havia dictat el jutjat d'instrucció número 19 de Barcelona que donava per tancada la investigació i l'acusava, al costat de 10 persones més, de col·laborar amb l'entramat empresarial fraudulent.

Concretament, la implicació de l'exdiputat de Ciutadans en l'entramat deriva d'una factura de 100.050 euros que l'empresa del seu excunyat Inma & Marc Habitatges SL va emetre el febrer del 2005 a la societat administrada per Cañas, amb el concepte de "serveis de col·laboració en la prestació de serveis generals", que l'Audiència considera inexistents.

stats