TRAMA DE CORRUPCIÓ
Política 15/12/2010

Escorcollen l'Autoritat Portuària de Balears en el marc de la nova operació de corrupció Mar Blau

Es tractaria d'una nova operació contra la corrupció en la qual s'investiguen presumptes delictes com suborn, negociacions prohibides de funcionaris i estafa, entre d'altres

Acn
1 min

PalmaFuncionaris adscrits al Grup de Delinqüència Econòmica de la Prefectura Superior de la Policia de Balears han iniciat aquest dimecres al matí la denominada 'operació Mar Blau', en la qual s'investiguen, des de fa dos anys, presumptes delictes de suborn, negociacions prohibides de funcionaris, alteració de preus en concursos i subhasta pública i estafa, entre d'altres. Segons ha informat la policia espanyola, els delictes s'haurien comès per part de funcionaris de l'Autoritat Portuària de Balears (APB) amb motiu de la concessió a l'empresa Trapsayates de diversos expedients d'ocupació de sòl públic a diversos ports de les Balears.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha explicat en un comunicat la Prefectura Superior de Policia de Balears, s'han iniciat quatre escorcolls: a la seu de l'APB de Palma, a les oficines de Trapsayates situades al Port de Maó, a les oficines d'aquesta empresa situades a Palma i també en un domicili particular de Palma. En l'escorcoll de la seu de l'APB, s'ha informat a la Delegació de Govern, i s'ha requerit el president de l'Autoritat Portuària de Balears perquè facilités documentació relativa als expedients investigats.

Ara per ara, no s'ha produït cap detenció, tot i que no es descarta que se n'acabi efectuant alguna. El cas resta sota secret de sumari.

stats