Política 25/04/2015

Avancem dóna suport a Bosch per al seu projecte per a "Barcelona i de país"

Joan Ignasi Elena considera que Barcelona té un rol important per ser capital del nou país

Europa Press
1 min
L’exalcalde  de Vilanova i la Geltrú pel PSC Joan Ignasi Elena amb  la secretària general d’ERC, Marta Rovira, ahir.

BarcelonaEl líder d'Avancem, Joan Ignasi Elena, ha assegurat aquest dissabte que dóna suport al candidat d'ERC a Barcelona, Alfred Bosch, per al "seu projecte per a Barcelona, perquè és un home de fiar i pel seu projecte de país". L'exdiputat del PSC al Parlament ha remarcat que dóna suport al "procés revolucionari que està vivint Catalunya", i ha considerat que Barcelona té un rol important per ser capital del nou país.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Elena, Bosch "representa la recuperació de la Barcelona popular, de la creativitat i de la innovació que durant molts anys va tenir èxit però que en l'última dècada ha patit cert avorriment". "Donem suport a Alfred Bosch per raons polítiques sòlides i perquè és la millor opció per recuperar la Barcelona de la gent", ha sentenciat Elena.

Per la seva part, l'alcaldable d'ERC ha destacat que l'element central que aporta Avancem a la seva candidatura és "la voluntat que el poble mani i l'aposta per una revolució democràtica". A més, ha assegurat que l'acte multitudinari de l'ANC ahir al Sant Jordi ha demostrat el bon estat de salut del sobiranisme. "Ahir al Sant Jordi va quedar clar que el tsunami democràtic no ha mort i que el procés està ben viu", ha assenyalat Bosch.

stats