POLÍTICA
Política 14/05/2011

Aznar compara Zapatero amb Chavez i Castro

L'expresident espanyol critica que Zapatero no accepti que hi hagi gent que qüestiona les retallades dels drets socials. Segons Aznar, l'actual president “enganya i nega l'evidència”

Agències
1 min
L'expresident espanyol José María Aznar

ConcaL'expresident del Govern José María Aznar ha comparat avui el seu successor, José Luis Rodríguez Zapatero, amb Fidel Castro i Hugo Chávez per titllar de bergants a "la immensa majoria dels espanyols" i li ha responsabilitzat de "haver-se fos" les finances de l'Estat quan eren més pròsperes i riques que mai. L'expresident del Govern ha carregat contra Zapatero per criticar qui qüestiona que ha retallat drets socials i, després d'afirmar que el seu discurs és propi "de Chávez i Castro", ha opinat que aquest intent d''"enganyar i negar l'evidència" és la demostració que "allargar aquesta agonia no té cap sentit per als interessos generals d'Espanya".



Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En clau electoral, Aznar ha subratllat que el PP és un partit guanyador i ha proclamat: "No vull una victòria per la mínima, no vull una victòria raquítica, vull una victòria per una gran majoria". Aznar ha participat a Conca en el seu segon acte de campanya electoral a Castella-la Manxa en suport de la candidata del PP a la Junta, María Dolores de Cospedal, a qui ha presentat com una de les realitats més brillants i un dels futurs més importants de la política espanyola.

stats