Política 02/04/2011

Barreda sobre les primàries:"No es poden posar portes al camp"

El president de Castella-la Manxa, un dels que més pressionava perquè Zapatero anunciés el seu futur, assegura que està "content"

Joan Rusiñol
1 min

MadridZapatero ha fet cas de barons territorials com el castellano-manxec José María Barreda o l'extremeny Guillermo Fernández Vara que li reclamaven que anunciés el seu futur abans de les eleccions del 22-M. Després de fer pública la decisió, Barreda ha admès qua està "molt content" i ha reclamat que a partir d'ara només es parli dels temes propis de la campanya per a les municipals i autonòmiques.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Mai no havia estat tan vertebrat, unit i cohesionat el partit a l'entorn del seu secretari general" ha dit Barreda per qui les primàries han de servir per obrir més el debat:"No es poden posar portes al camp" ha afirmat fora de micròfon, davant la possibilitat que diversos candidats optin a les primàries".

A porta tancada, l'extremeny Fernández Vara ha expressat el seu suport a Zapatero i ha admès que, quan reclamaven que deixés clar el seu futur polític abans del 22-M, no li estaven demanant que plegués. Diversos dirigents han admès durant el comitè federal que, si hagués optat per presentar-se, li haurien donat tot el seu suport.

stats