Política 05/06/2015

El govern espanyol es gastarà 390.000 euros per netejar les catifes del Palacio Real

El 'Butlletí Oficial de l'Estat' publica aquest divendres la licitació del servei de "recollida, neteja i posterior col·locació de les catifes dels salons" de les dependències

Ara
1 min
La infanta Elena, Felip de Borbó, Leticia Ortiz i la reina Sofia, sobre una de les catifes del Palacio Real, en una imatge d'arxiu

BarcelonaEl ministeri de Presidència ha tret a concurs públic aquest divendres el servei de "recollida, neteja i posterior col·locació de les catifes dels salons de les dependències del Palacio Real" amb un pressupost de 390.830 euros per a un termini d'execució de quatre anys. L'anunci el publica aquest divendres el 'Butlletí Oficial de l'Estat'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La licitació és a càrrec del Consell d'Administració del Patrimoni Nacional. Les empreses que hi vulguin optar hauran d'acreditar "solvència econòmica i financera" i els treballs realitzats els últims tres anys, entre altres requisits. Tenen temps de presentar ofertes fins al 19 de juny.

Coses del BOE

Les despeses sorprenents que recull el BOE van ser mesos enrere objecte del llibre 'Coses del BOE i el filòsof de butxaca. La mà foradada', del diputat d'ERC Pere Aragonès i el periodista Andreu Mas. El llibre va néixer a partir de les denúncies d'Aragonès via Twitter amb l'etiqueta #cosesdelboe, que va permetre que se sabés, per exemple, que l'exèrcit s'havia gastat 160.000 euros en mitjons per als militars de Torrejón de Ardoz, 2,7 milions en habitacions d'hotel i aparthotels per a vacances dels guàrdies civils, 2,5 milions d'euros per netejar les dependències del ministeri de Cultura, 1,1 milions per al manteniment de les quadres dels cavalls del ministeri de Defensa i 128.000 euros del ministeri d'Hisenda per a ulleres de visió nocturna, entre altres despeses en un context de profunda crisi econòmica.

stats