Política 22/05/2015

El president de les Balears intimida una periodista de TVE en una entrevista i li diu què ha de preguntar

José Ramón Bauzá s'ha posat visiblement nerviós quan responia a què s'havien dedicat els diners recaptats cobrant la targeta sanitària

Ara
2 min
José Ramón Bauzá, entrevistat a TVE

BarcelonaEl president de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, s'ha posat visiblement nerviós aquest vespre en una entrevista a la desconnexió per a les Illes de TVE. Tant que ha intimidat la periodista i li ha arribat a dir què havia de preguntar. "No té cap sentit venir a un programa perquè jo faci propostes del futur quan vostè només m'està retraient coses del passat", ha dit, i ha insistit una vegada i una altra a no parlar del passat fins que la periodista no ha canviat de tema i ha passat a una altra pregunta. Ho podeu veure en aquest vídeo de TVE, a partir del minut 16:42.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Quan la periodista de TVE Neus Benítez ha preguntat al president a què s'havien destinat els diners recaptats aquesta legislatura per la targeta sanitària, que en governs anteriors no es cobrava, ell ha contestat que "no són finalistes" i "van al sistema", que quan van entrar al govern havia fet fallida. I llavors s'ha posat nerviós: "Però jo vull pensar en el futur, perquè vostè me pregunta moltes coses que fan referència al passat", ha dit. I sense ni deixar-li dir res més ha insistit: "No me deixa que li faci propostes del futur perquè només m'està demanant pel passat i jo crec que el que els interessa als ciutadans és que jo faci propostes pensant en el futur".

Quan Benítez, continuant en el mateix tema però ja parlant del futur, ha intentat demanar si a la propera legislatura es continuaria cobrant la targeta sanitària, Bauzá ha continuat: "Sí, però només me fa preguntes del passat, crec que no té cap sentit venir a un programa perquè jo faci propostes del futur quan vostè només m'està retraient coses del passat". Quan ha insistit i ha tornat a intentar demanar-li sobre el futur de la targeta sanitària el president l'ha tornada a tallar dient que no tenia "cap problema" però que volia parlar del futur. Finalment la periodista, sense aconseguir la resposta, ha acabat canviant de pregunta.

stats