EL FUTUR DELS SOCIALISTES
Política 24/02/2011

Ballesteros retreu al PSC que no expliqui amb més contundència que les retallades del Govern són una "excusa" per reduir l'estat del benestar

El viceprimer secretari del partit, Miquel Iceta, li ha contestat que "la gent hi veu més del que sembla"

Acn
1 min

BarcelonaL'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha reconegut que ell és un dels alcaldes del PSC que han demanat al partit més contundència amb l'acció de govern de CiU. A COMRàdio, Ballesteros ha afirmat que els socialistes haurien d'explicar més als ciutadans que les retallades del govern d'Artur Mas són una "excusa" per retallar l'estat del benestar i mostrar el seu "rebuig" a aquestes decisions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, li ha respost que es pren les seves paraules com un "estímul" i no com un "retret", i ha afegit que la gent hi "veu més" del que sembla. Fèlix Ballesteros ha admès que ell és un dels alcaldes socialistes que han manifestat als parlamentaris del seu territori que "cal ser més explícit" i explicar més a l'opinió pública la "preocupació i rebuig" a les retallades, que al seu parer "no són més que una excusa per retallar l'estat del benestar".

Iceta ha respost a aquestes paraules afirmant que se les pren com un "estímul" per comunicar més bé, però a la vegada ha avisat que sovint s'abusa de la crítica que no es comunica bé. "La gent hi veu més del que ens pensem", ha conclòs Iceta.

stats