Política 21/09/2015

Baños: "Havíeu vist mai els poderosos tan acollonits? És perquè hi ha un formatget als gràfics que es diu CUP"

Laia Vicens
1 min
El candidat de la CUP, Antonio Baños, es dirigeix al públic que ha assistit aquest vespre a la Plaça Vella de Terrassa. /LAURA BUSQUETS (ACN)

TerrassaEl candidat de la CUP, Antonio Baños, ha afirmat que "els poders de l'Estat s'han començat a acollonir" en veure que la CUP pot ser la clau en el post 27-S. "Que hi hagi Artur Mas o el 'Pablemos' no és un problema. S'han començat a acollonir quan han vist que als gràfics, al costat de Junts pel Sí, hi ha un formatget que es diu CUP", ha assegurat. Al seu parer, el que fa por a l'Estat no és l'independentisme, sinó que sigui "d'esquerres, transformador, radical, anticapitalista i feminista".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Baños ha respost des de Terrassa a l'avís del governador del Banc d'Espanya d'un "'corralito'" en cas d'independència. "No es pot arreglar en una setmana el que no s'ha pogut fer en 300 anys", ha afirmat, i ha parlat de "patetisme" i d'"histèria borbònica" per referir-se al discurs.

A més, Baños ha rebaixat les expectatives anunciades ahir en l'acte central i ha obert la porta a buscar un "calendari de consens" per fer una DUI. "No som fetitxistes del calendari, ni 18 mesos ni l'endemà", ha afirmat.

stats