Política 08/04/2011

Barcelona Decideix tanca la campanya amb dues hores de festa a Las Arenas

La plataforma farà un acte de tancament que vol servir com a punt de trobada per als centenars de voluntaris que s'hi dediquen

Redacció
1 min
Una senyora vota a Nou Barris, darrera parada de recollida de vot anticipat abans de la consulta sobre la independència a Barcelona del 10 d'abril.

BarcelonaLa campanya de Barcelona Decideix arriba al seu punt i final. Aquesta nit s'acabarà la recollida de vots de manera anticipada per una consulta que culminarà diumenge. A partir d'un quart de nou del vespre, la plataforma farà una festa de tancament a la cúpula de Las Arenas, un espai que se'ls ha cedit per fer aquesta celebració.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'acte serà conduït per Agnès Busquets (actriu del Polònia que participa al vídeo «No votis») i Xavier Pérez Esquerdo (presentador de La segona hora de RAC1) i hi intervindran amb diversos parlaments persones vinculades al moviment de la Consulta sobre la Independència, així com membres de l'equip d'observadors internacionals, personalitats del món social i cultural que han donat suport a Barcelona Decideix i els coordinadors de diverses plataformes de districte. Durant la hora i mitja prevista de durada es projectaran els vídeos que s'han fet de la campanya.

Entre les persones que faran parlaments hi ha la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, Josep Manel Ximenis, un dels impulsors de la primera consulta a Arenys de Munt, Jean Jambon, portaveu del partit flamenc de Bèlgica, l'arquitecte Oriol Bohigas o els coordinadors de voluntaris entre d'altres.

A continuació, La Troba King-Fú farà un concert per acabar la festa, en què el voluntariat de Barcelona Decideix serà el gran protagonista.

stats