Política 27/04/2011

Benach diu que si De Gispert es va disfressar de fada és perquè va voler però evita la crítica

L'expresident del Parlament opina sobre la polèmica fotografia de Núria de Gispert a 'El País' i assegura que "per molt d'art que tingui el fotògraf, ets tu qui decideixes si ho fas i com ho fas"

Redacció
1 min
Ernest Benach, en una fotografia d'arxiu

BarcelonaEl president del Parlament, Ernest Benach, ha estat molt prudent i ha evitat carregar contra la seva successora, Núria de Gispert, per la polèmica foto vestida de fada a El PaísEl País. En declaracions a RAC1, Benach ha deixat clar, però, que "per molt d'art que tingui el fotògraf, ets tu qui decideixes si ho fas o no i com ho fas". "Les decisions les pren un lliurement", ha sentenciat després que el periodista Lluís Foix assegurés que molts cops el model es veu empès a fer el que li demana el fotògraf, atret pel seu poder de seducció. Benach ha aprofitat per dir que el gabinet de comunicació de la cambra catalana té excel·lents professionals.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Benach també ha recordat la polèmica per les millores introduïdes al seu cotxe oficial quan presidia el Parlament. "No vaig decidir res del cotxe, va ser una negociació amb altres membres de la mesa", ha insistit. L'expresident del Parlament ha afegit que no va prendre "cap decisió" al respecte i que "va ser una campanya feta per un mitjà concret de Madrid i després s'hi van enganxar d'altres mitjans, i que va anar amanida per una sèrie de cagades".

stats