NOU PARLAMENT
Política 17/12/2010

Laia Bonet critica CiU per la cessió de la primera secretaria de la mesa del Parlament al PP

La secretària del Govern en funcions, del PSC, creu que darrere d'aquest gest hi haurà contrapartides amagades que sortiran a la llum durant la legislatura

Redacció
1 min

BarcelonaLa portaveu adjunta del PSC i membre de l'executiva socialista, Laia Bonet, ha criticat CiU per les cessions que ha fet en els darrers dies al PP, com la primera secretaria de la mesa del Parlament o la ubicació central de l'hemicicle. "La cessió de la primera secretaria de la mesa; no una, sinó la primera. Potser coneixerem aviat quin és el preu que s'ha compromès a pagar CiU a canvi", ha sentenciat Bonet en declaracions a Catalunya Ràdio. Bonet ha lamentat que Convergència tracti amb "aquells que han estat atacant Catalunya i les seves demandes d'autogovern en els darrers set anys".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per Bonet, aquests primers deu dies "porten a assenyalar una certa preocupació de la futura dinàmica en el Parlament". La portaveu adjunta del PSC ha criticat també la federació nacionalista per haver canviat d'opinió sobre el concert econòmic i ha afirmat que el mateix portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha dit que "s'ha de deixar per a un altre moment" perquè "no es pot portar el país a una nova decepció".

stats