Política 02/04/2011

El PP demana eleccions anticipades

El Partit Popular de Madrid reacciona a l'anunci que Zapatero no serà candidat al 2010 via Twitter. "Eleccions anticipades ja" ha estat el comentari pocs minuts després de la notícia

Agències
1 min

MadridLes reaccions del PP a l'anunci que Zapatero no serà el candidat a la presidència el 2012 no s'ha fet esperar. El PP de Madrid ha fet servir les xarxes socials per comentar l'anunci i ha enviat un comentari a Twiter en què demanen la celebració d'eleccions anticipades.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Dirigents del partit consultats per l'agència Efe aquesta setmana, abans que es conegués la decisió del president del govern espanyol, havien comentat que la renuncia de Zapatero no influirà en el que ja és un "canvi de cicle polític". La majoria dels dirigents opinava que l'anunci es faria després de les eleccions autonòmiques i municipals del maig.

Per als alts càrrecs del PP, el més important és que ara els ciutadans estan molt desencants amb el PSOE i creuen que és complicat que un nou candidat aconsegueixi donar la volta a les enquestes.

stats