Política 24/05/2015

Bosch, després de votar: "Avui decidim quina capital de Catalunya deixem als nostres fills"

L'alcaldable d'ERC a Barcelona fa una crida a votar amb "honestedat i llibertat"

Ara
1 min

BarcelonaEl més matiner dels candidats a l'alcaldia de Barcelona ja ha votat. Es tracta del candidat d'ERC, Alfred Bosch, que ha dipositat el seu vot a l'Escola Drassanes del carrer Nou de Sant Francesc. "Espero que tothom vagi a votar en aquest dia en què no només decidim els propers quatre anys per a la ciutat de Barcelona, sinó també quina capital de Catalunya deixem als nostres fills. Que tothom voti a consciència", ha dit el candidat després de votar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un missatge al seu compte de Twitter, ha afegit: "El futur de BCN i del país és a les nostres mans. Omplim les urnes de justícia, honestedat i llibertat #BCNdelSí24M"

El líder republicà, Oriol Junqueras, ha fet una crida a votar perquè "la democràcia s'exerceix a les urnes". El president d'ERC i candidat a la reelecció a l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha votat minuts abans de les 11.00 hores al centre cívic El Turó, on ha arribat acompanyat de la seva parella i dels seus dos fills. El líder d'ERC ha insistit que "la democràcia és una eina imprescindible per defensar els valors de llibertat i de justícia". Junqueras encapçala la llista de Junts x Sant Vicenç, una formació integrada per ERC i Vicentins pel Canvi.

stats