Política 17/09/2011

Bosch posa de relleu que ERC tindrà les “mans lliures” a Madrid

El candidat dels republicans pel 20-N felicita els militants d'Esquerra i diu que és el seu “servidor”. Ridao assegura que Bosch és el seu candidat i no detalla el seu futur

Sergi Sabaté
1 min
Joan Ridao, en el moment de votar

BarcelonaEl cap de cartell d'Esquerra per a les eleccions del 20-N, Alfred Bosch, ha celebrat la seva victòria a les urnes prometent “treballar incansablement per defensar allò en què creiem i que volem que marqui el nostre futur com a poble”. El candidat ha dit que Esquerra, a Madrid, serà “un partit útil” i que amb les “mans lliures” podran assenyalar allò que “detectem que estem retrocedint”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bosch també ha descrit la nova Esquerra com un partit que no és “anti-res ni odiem res” i ha defensat que estaran en contra de “qualsevol retallada que considerem innecessària”.

El candidat ha manifestat la seva satisfacció amb els militants del seu partit. Considera que “el procés de renovació i obertura ha començat amb els seus militants”.

Per la seva banda, el candidat perdedor, Joan Ridao, en una compareixença molt curta i sense preguntes, ha dit que "no estem tristos" i que a partir d'ara Alfred Bosch és el seu candidat. Ridao ha comparegut fred, entrant a la sala de premsa per la porta del darrere i marxant sense acceptar cap pregunta. S'ha felicitat per la democràcia del seu partit i per com s'ha desenvolupat la jornada de votació. "Garantim el suport de Joan Tardà i el meu propi al voltant de la nova direcció del partit", ha expressat. A més, ha confirmat que tant ell com els qui li donaven suport són "gent d'Esquerra" i "sempre" es mantindran en el futur.

stats