Política 14/01/2011

Bozal es presenta al gran públic

Farà la seva primera aparició al Parlament, després de reunir-se amb Núria de Gispert. La coordinadora nacional per a la consulta sobre la independència fa també una roda de premsa, on informarà sobre el 10-A

1 min
Pilar Fernández Bozal

La consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal, protagonitzarà aquest divendres el seu primer acte públic, que tindrà com escenari el Parlament. Una trobada amb la presidenta de la cambra catalana, Núria de Gispert, ha servit com a excusa perquè Bozal faci la seva primera aparició.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La consellera de Justícia ha estat objecte de nombroses crítiques per ser responsable del recurs contra la consulta independentista d'Arenys de Munt, durant la seva etapa com a advocada de l'Estat. Bozal ho va justificar dient que les consultes posen en perill “l'estabilitat política i social d'Espanya” i “la integritat i sobirania nacional”, opinions que contrasten amb la seva pertinença a un Govern de CiU.

Coincidint amb la presentació de Bozal al gran públic, la coordinadora nacional per a la consulta sobre la independència ha organitzat també aquest divendres una roda de premsa. Entre altres qüestions, comentaran les consultes previstes pròximament, especialment la de Terrassa del 23 de gener i la de Barcelona del 10 d'abril. Queda per veure si la coordinadora tindrà paraules per a la nova consellera de Justícia. El passat dimecres els portaveus de la plataforma Barcelona Decideix van aprofitar la presentació al Parlament Europeu de la consulta que se celebrarà a la capital catalana per demanar el vot de Fernández Bozal, no sense ironia.

stats