PRIMÀRIES PSC
Política 20/02/2011

Bragado allibera Hereu de posar-lo a la llista mentre estigui imputat

El regidor Ramon García Bragado ha alliberat l'alcalde, Jordi Hereu, de posar-lo en la seva llista perquè veu "incompatible" la seva imputació en el cas de l'hotel Palau amb concórrer a les eleccions, si bé confia en el sobreseïment de la causa després que Itzíar González l'exculpés.

A.b./efe
1 min

BarcelonaEl quart tinent d'alcalde de l'ajuntament de Barcelona, que és l'únic regidor independent del grup socialista, ha explicat que si li aixequen la imputació i l'alcalde el sol·licités per anar a llistes, "llavors m'ho pensaria". García-Bragado confia en l'evolució del procés perquè el desembre passat ja va demanar el sobreseïment de la causa després que l'exregidora Itzíar González l'exculpés. El regidor està imputat des del mes de juny passat per la jutge que investiga el cas de l'hotel Palau.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La jutge va veure indicis que podria haver "faltat a la veritat en la tramitació del projecte hoteler, amagant una operació especulativa, a favor d'un tercer", acusacions que sempre ha negat el regidor, que arran de la imputació, va renunciar provisionalment a les competències d'urbanisme, encara que segueix com a tinent d'alcalde d'Infraestructures, Habitatge i Règim Interior.

A García Bragado li sembla "perfecte" que Hereu elabori una llista d'integració per incorporar el que representa Montserrat Tura, però ha advertit que "l'alcalde ha de ser lliure per confeccionar la llista".

stats