Política 04/07/2015

Arrimadas situa C's com a "interlocutor vàlid" amb el govern espanyol per aconseguir "el millor per als catalans"

La candidata de Ciutadans a la Generalitat afirma que el programa electoral es basa en la "reactivació econòmica", les "polítiques socials" i la "lluita contra la corrupció"

Acn
2 min

BarcelonaLa candidata de Ciutadans (C's) a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, ha anunciat que "quan Ciutadans governi serà un interlocutor vàlid amb el govern d'Espanya i la resta de comunitats autònomes", per tal "d'aconseguir el millor per als catalans". Ho ha dit aquest dissabte al matí en una roda de premsa a la seu del partit a Barcelona, compareixença en què ha apuntat que el programa electoral es basarà en la "reactivació econòmica", la "creació d'ocupació", les "polítiques socials" i la "lluita contra la corrupció".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest sentit, ha definit el projecte de C's com "l'alternativa de govern seriosa i sensata". "Ciutadans és el millor projecte de futur per a Catalunya i per a tot Espanya", ha prosseguit. "I això s'aconsegueix reformant el nostre país i no trencant-lo", ha afegit.

Entre les mesures econòmiques que es proposen hi ha "ajudes a les pimes i autònoms", així com una aposta per "impulsar les infraestructures públiques que beneficien Catalunya i la resta d'Espanya", citant com a exemple el corredor mediterrani.

També C's vol treballar per "millorar" el finançament autonòmic amb "lleialtat institucional" i ha assenyalat Arrimadas que cal "reforçar els serveis bàsics" i "recuperar les inversions en sanitat, educació i serveis socials". Finalment, la cap de llista de C's pel 27-S ha remarcat que des de Ciutadans es vol lluitar contra la corrupció "amb les mans lliures i netes". En aquest sentit, ha acusat el president Mas de "voler tapar amb l'estelada els casos de corrupció que afecten el seu partit".

Pel que fa a les darreres dades del sondeig del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) de la Generalitat, que indica que un 50% dels catalans votarien avui contra de la independència davant un 42,9% que votarien que sí, la candidata ha manifestat que "en ple segle XXI no té sentit aixecar fronteres", amb referència a la pèrdua de suport cap a la secessió que reflecteixen les últimes enquestes. "Mentre uns ofereixen seguir perdent el temps i els diners en debats identitaris, Ciutadans ofereix un projecte de futur i de govern per a tots els catalans", ha conclòs.

stats