Política 04/06/2012

La ministra de Foment rectifica i compareixerà amb Sánchez-Camacho al Senat i no pas al ministeri

La líder del PP de Catalunya anuncia que els pressupostos espanyols inclouran més recursos per al corredor mediterrani

Sara González / Joan Rusiñol
1 min

Barcelona/MadridLa presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, i la ministra de Foment, Ana Pastor, explicaran aquest dimarts a la tarda les esmenes als pressupostos de l'Estat en infraestructures a Catalunya que ha presentat el grup popular al Senat. Al final, la trobada amb la premsa serà a la cambra alta i no pas a la seu del ministeri, tal com havien anunciat els populars catalans en una nota. Segons el comunicat de Barcelona, les dues dirigents "mantindran una trobada amb els periodistes per explicar aquestes inversions".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El ministeri ha optat per rebaixar la dimensió de la trobada i ha explicat aquest dilluns a última hora que finalment s'havia considerat més oportú fer-la al Senat, on hi haurà sessió de control. De fet, a l'agenda de previsions del govern espanyol, en què consten els actes oficials, aquesta reunió no hi apareix. Amb el canvi d'emplaçament s'evita donar la imatge que es barregen actes de partit i de govern.

Sánchez-Camacho ha anunciat que entre les sis esmenes que s'incorporaran als pressupostos espanyols hi ha l'increment de recursos per al corredor mediterrani que han demanat els populars catalans. La líder popular ha avançat que demà presentarà les esmenes acceptades juntament amb la ministra de Foment, Ana Pastor.

A més de la millora en inversió en infraestructures catalanes, Sánchez-Camacho també ha demanat en les seves esmenes un increment en l'ajut als centres especials de treball. "Dins del poc marge de què es disposa, algunes propostes del PP català han sigut acceptades. Això demostra la contribució del nostre partit en la millora qualitativa dels pressupostos", ha dit la presidenta del PP de Catalunya, que ha explicat que aquest vespre s'acabarà la negociació de les esmenes que ha proposat com a membre del Senat.

stats