Política 14/06/2013

Comunicat de CDC: "El partit mai s'ha lucrat del Palau de la Música ni de les institucions que en depenen"

El partit considera que l'afirmació del fiscal que CDC es va endur 6,6 milions de forma il·lícita "se substancia en elecubracions i meres conjectures"

Ara
1 min
LA SEU DE CDC, EMBARGADA El jutge que instrueix el cas Palau va imposar una fiança a Convergència Democràtica de Catalunya  de 3,3 milions d'euros. La formació política la va fer efectiva entregant com a garantia l'escriptura d'un dels edificis  que el partit té al carrer Còrsega de Barcelona, que ara està embargat.

BarcelonaCDC ha enviat un comunicat de sis punts als mitjans de comunicació per tal de negar que s'hagi finançat de forma irregular a través del Palau de la Música. Després que el fiscal Emilio Sánchez Ulled hagi enviat un informe al jutge per indicar que el partit nacionalista, que presideix Artur Mas, s'hauria endut 6,6 milions a través de l'entitat cultural quan estava liderada per Fèlix Millet, CDC ha "reiterat" que "ni el partit ni la Fundació CatDem mai s'han lucrat ni del Palau ni de els institucions que en depenen" i per assegurar que és "fals" que s'hagin fet adjudicacions d'obra pública a Ferrovial de forma irregular.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El fiscal argumenta que CDC ha rebut de manera il·lícita 6,6 milions d'euros, una xifra substanciada en elucubracions i meres conjectures que no incorporen tampoc cap prova d'aquesta acusació", assegura el comunicat del partit, que al mateix temps vol "recordar" que "es tracta d'un escrit del fiscal i que, en cap cas, és una sentència ni una mera conclusió provisional de la instrucció, que haurà de fer en el seu moment el magistrat instructor del cas".

stats