NOU FULL DE RUTA
Política 13/01/2015

Els perfils de CiU i ERC s'intercanvien retrets a Twitter sobre l'estat de les negociacions

La federació demana en una piulada que els republicans tornin "a la cultura de l'acord" i aquests repliquen que "l'acord ja hi és" en haver acceptat una de les propostes de Mas

Ara
1 min
Piulada del compte de CiU

BarcelonaFins aquest dimecres no es veuran les cares el president de la Generalitat, Artur Mas, i el d'ERC, Oriol Junqueras, juntament amb els líders de les entitats sobiranistes. Tot i això, els comptes oficials de Twitter dels partits respectius han creuat missatges sobre les negociacions per avançar les eleccions, evidenciant que el clima entre les dues formacions no és el més idoni en un moment clau com l'actual. No s'han citat directament, però el contingut de les piulades evidenciava que eren els destinataris respectius del contingut.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La primera piulada l'ha fet el compte oficial de CiU, i ha asseverat que "ERC pot tornar a la cultura de l’acord i a les converses discretes per parlar dels punts en comú i poder donar en breus dies una resposta". Escassament tres quarts d'hora més tard, el compte dels republicans ha replicat: "ERC ja hem acceptat la proposta feta pel president Mas. L'acord ja hi és. Només cal concretar-lo amb la convocatòria d'eleccions al març".

La portaveu de CDC, Mercè Conesa, havia negat dilluns que el seu partit hagués posat condicions als independents per monopolitzar-los a la llista del president, tot i que Mas sí que havia recollit aquesta proposta provinent de les entitats sobiranistes i l'havia inclòs a la carta que li va enviar a Junqueras la setmana passada.

stats