DRET A DECIDIR
Política 22/09/2014

CDC, ERC i societat civil enceten converses per fer una campanya unitària a favor del doble sí al 9-N

Així ho ha anunciat la portaveu de Convergència, Mercè Conesa, que ha assenyalat que Unió ha estat "convidada" a sumar-se a la iniciativa

Oriol March
1 min

BarcelonaConvergència, ERC i societat civil ja tenen converses en marxa per bastir una campanya unitària a favor del doble sí a la consulta del 9-N emmirallant-se en el 'Yes Scotland' que es va dur a terme a Escòcia. Així ho ha anunciat la portaveu de CDC, Mercè Conesa, que també ha indicat que Unió ha estat "convidada" a sumar-se a la iniciativa a l'espera que defineixin la seva posició sobre la segona pregunta de la consulta, la que pregunta específicament sobre la independència.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Una campanya unitària pel sí seria el més desitjable. Estem acabant de prendre decisions al respecte", ha indicat Conesa, que ha destacat que "encara no s'ha tancat". CDC es manté a l'espera de la decisió dels seus socis democristians sobre el posicionament del 9-N, que va causar ahir debat al consell nacional d'Unió.

Conesa també ha volgut destacar que la unitat permetrà la consulta, i en aquest sentit ha indicat que l'únic que pot impedir la votació és que es trenqui aquesta unitat.

stats