Política 18/07/2012

CDC abonarà la fiança pel cas Millet però considera que Mas ja ha donat explicacions

El partit presentarà un recurs contra la interlocutòria perquè considera que la decisió del jutge se sustenta sobre indicis "febles"

S. González / M. Toro
1 min

BarcelonaEl secretari d'Organització de CDC, Josep Rull, ha assegurat que el partit "no s'ha lucrat ni del Palau de la Música ni de cap altra entitat", tot i que pagarà la fiança de 3,2 milions d'euros en 24 hores tal com exigeix el jutge. Rull també ha anunciat que presentaran un recurs contra la interlocutòria per desmuntar cadascun dels "febles" elements sobre els quals considera que se sustenta la decisió del jutge.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rull ha lamentat que CDC no ha rebut encara formalment la decisió del jutge, tot i que d'entrada considera que “hi ha elements indiciaris extraordinàriament febles i que no se sustenten sobre cap element de fet”. Per aquest motiu, Convergència recorrerà la decisió del jutge. El secretari d'Organització també ha assegurat que el president de la Generalitat ja ha donat explicacions en les sessions de control del Parlament quan se li ha preguntat i que, per tant, “no és pertinent tornar a insistir en aquesta qüestió”. De fet, ha recordat que quan Mas va tenir l'oportunitat de comparèixer a la comissió d'investigació del cas Palau, l'oposició s'hi va negar.

Convergència també ha dit que col·laborarà amb la justícia i que, en aquest sentit, “les portes de la seu de CDC estan obertes de bat a bat”.

stats