CONFLICTE AL PAÍS BASC
Política 02/05/2011

CDC defensa Bildu i lamenta que la justícia no actuï llista per llista

Segons Oriol Pujol, "Bildu en el fons és el gran èxit de la gent democràtica" que està per la "pau" i que busca "marginar els violents"

Redacció
1 min

BarcelonaEl secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, ha defensat avui la validesa de la coalició Bildu i ha lamentat que, en lloc d'escodrinyar llista per llista a la recerca de persones amb possibles vinculacions amb ETA, el Tribunal Suprem (TS) li hagi prohibit concórrer als comicis del 22 de maig. Després de la reunió del comitè executiu de Convergència, Pujol ha reconegut que no li "sona bé" aquesta decisió i ha recordat que Bildu "representa en essència" Eusko Alkartasuna, una formació que "està fora de qualsevol sospita".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Pujol, "Bildu en el fons és el gran èxit de la gent democràtica" que està per la "pau" i que busca "marginar els violents". Pujol ha recordat que la llei de partits ofereix la possibilitat d'"actuar" sobre les diferents llistes electorals segons es detecti la presència de persones presumptament vinculades a ETA, sense haver d'il·legalitzar "tot el conjunt".

stats