Política 28/11/2015

CDC intensifica els missatges cap a la CUP abans del seu debat

Homs subratlla que l'objectiu d'independència és "irreversible" i Munté espera un "moviment" de la CUP després d'aquest diumenge

Agències
1 min
Francesc Homs, en un moment de la seva intervenció / ARA

Els missatges de CDC cap a la CUP s'intensifiquen a unes hores perquè la formació debati sobre la investidura d'Artur Mas com a president de la Generalitat. La vicepresidenta i consellera de Benestar, Neus Munté, ha dit a Catalunya Ràdio que espera un "moviment" de la CUP després de l'assemblea d'aquest diumenge.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El cap de llista de Democràcia i Llibertat (DiL) per a les eleccions del 20-D, Francesc Homs, ha enviat un missatge de fermesa en l'independentisme, però des de la negociació. L'objectiu de la independència és "irreversible", ha dit en una entrevista a l'agència Efe, però la secessió ha de ser "pactada" amb l'Estat.

"Crec que la independència pactada és millor que una de no pactada, per a tots, i aquest és el nostre projecte, que després de tota aquesta experiència és irreversible", ha dit.

El debat de la CUP aquest diumenge estarà marcat pel manifest de 140 persones de l'esquerra alternativa i independentista que, sota el títol "Per un gir a l'esquerra", exposa els arguments per no investir Artur Mas president de la Generalitat, un tema que ha generat un "intens debat" els últims dies.

stats