DRET A DECIDIR
Política 02/10/2014

CDC troba "sòlida" la unitat pel 9-N i denuncia una "ofensiva antidemocràtica sense precedents" de l'Estat

El coordinador general del partit, Josep Rull, recepta "determinació política" i "intel·ligència jurídica" de cara al pols amb Madrid per la consulta

Oriol March
1 min

BarcelonaEl coordinador general de Convergència, Josep Rull, ha considerat aquest dimecres que la unitat sobiranista és "sòlida" a l'espera que CiU, ERC, ICV-EUiA i CUP es reuneixin demà amb el president de la Generalitat, Artur Mas, per definir el full de ruta del 9-N un cop el Tribunal Constitucional (TC) va suspendre la llei de consultes i el decret de convocatòria signat dissabte passat. "El problema el tenim davant", ha indicat Rull, en referència a l'actitud del govern espanyol i de les institucions de l'Estat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Som davant d'una ofensiva antidemocràtica sense precedents", ha indicat el coordinador general del partit, que ha aprofitat per carregar contra el PP per la seva actitud ahir dimecres al Parlament, on va demanar la llista de diputats que havien votat a favor del nomenament dels juristes de la Comissió de Control de la consulta per tal de dur-los a la Fiscalia. "Ara cal determinació política i intel·ligència jurídica", ha apuntat Rull.

stats