Política 22/06/2011

L'enquesta del CEO pregunta per primera vegada quin model fiscal volen els catalans

El Baròmetre del CEO demana als ciutadans com creuen que cal gestionar i recaptar els impostos

Redacció
1 min
El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell / TV3

BarcelonaEl Govern de la Generalitat ha recollit l'opinió dels catalans sobre la possibilitat d'un pacte fiscal amb l'executiu espanyol. Els resultats del Baròmetre del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), que es presentaran la setmana que ve, inclouen una pregunta als ciutadans enquestats en què es demana com creuen que cal gestionar i recaptar els impostos que es paguen a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Com a resposta, els ciutadans podien optar entre diferents opcions com són les de mantenir el model actual, un model amb una gestió compartida però amb una mínima recaptació fins a apostar per un model pròxim al concert econòmic, segons ha explicat Catalunya Ràdio.

El treball de camp d'aquesta enquesta ja ha finalitzat i la setmana que ve està previst que se sàpiga quin és el model de gestió d'impostos que desitjarien els ciutadans del país, de la mateixa manera que es veurà quin suport té la possibilitat d'independència de Catalunya entre els ciutadans.

A banda d'aquesta enquesta, el Parlament ja treballa la possibilitat d'un nou model de finançament en una comissió parlamentària creada expressament per aquest assumpte.

stats