Política 08/11/2011

Chacon veu Rajoy com "un paquet sorpresa amb mala pinta" després del debat cara a cara

La candidata del PSC ha donat com a guanyador del debat a Rubalcaba perquè fa propostes concretes davant les "evasives" del líder del PP, que defuig parlar de política social

Pere Martí
1 min
Carme Chacón, reunida amb la Taula del Tercer Sector / ACN

BarcelonaDesprés del cara a cara d'ahir a la nit, Carme Chacón no ha dubtat a situar com a guanyador Alfredo Pérez Rubalcaba, perquè és qui fa propostes concretes sobre com sortir de la crisi, mentre que el líder del PP, Mariano Rajoy és "un paquet sorpresa amb mala pinta". L'argument de la ministra per sospitar és que parla de baixar impostos als rics però no diu ni una paraula de Sanitat o Ensenyament i en aquest terreny es mostra "evasiu". La candidata del PSC ha reiterat que cal sortir de la crisi creant ocupació però mantenint les prestacions socials.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La ministra de Defensa és s'ha mostrat completament d'acord amb la iniciativa del candidat del PSOE de reduir la despesa militar expresada durant el debat. Chacón ha recordat que durant l'última legislatura ja ho ha començat a fer, retallant un 16%. Pel que fa a la petició de Duran que demani perdó per haver triat el PSOE abans que Catalunya, s'ha limitat a demanar al candidat de CiU que "deixi d'insultar".

stats