Política 29/01/2011

Manuel Chaves reivindica el "gran lideratge" de Rodríguez Zapatero

El president del PSOE admet que no tenen "cap vocació de cremar-se a la foguera" de les eleccions

Joan Rusiñol
1 min

Saragossa p { margin-bottom: 0.21cm; } Manuel Chaves ha fet avui, a la convenció autonòmica que els socialistes fan a Saragossa, una crida a "rearmar-se" políticament per guanyar les eleccions del més de maig. En ple debat successori sobre qui serà el candidat a les general del 2012, ha reivindicat la "grandesa del lideratge del PSOE" i ha subratllat "del nostre secretari general i president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquesta setmana, en una entrevista radiofònica, Chaves va parlar de Zapatero en passat i no va rectificar. Avui, el president andalús José Antonio Griñán, ha admès que va ser una equivocació.

El president del PSOE ha reconegut que les enquestes els són contràries però que no tenen "cap vocació de cremar-nos a la foguera". Segons ha dir, cal reforçar la feina per "vèncer a la crisi i guanyar les eleccions". Per això, ha fet una crida a tot el partit perquè assumeixin plenament les polítiques de reformes del govern espanyol que, segons ha dit, "no imposa ningú" des de fora, sinó que "són les millors polítiques d'esquerres que es poden fer ara".

Chaves ha posat en valor també el pacte amb els agents socials per a les pensions.

stats