Política 22/08/2013

C's critica el Govern per prioritzar la ruptura amb Espanya amb la Via Catalana en lloc de la lluitar contra la crisi

El secretari general de Ciutadans, Matías Alonso, lamenta que una de les prioritats de l'executiu sigui l'èxit de la cadena humana

Acn
1 min

BarcelonaEl secretari general de Ciutadans, Matías Alonso, ha criticat aquest dijous el Govern per prioritzar la ruptura amb Espanya mitjançant la Via Catalana en lloc de lluitar contra la crisi.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat, ha lamentat que una de les prioritats de l'executiu sigui, ha dit, l'èxit de la cadena humana i la llei de consultes, "mentre la crisi colpeja la comunitat amb la destrucció de més de 567.000 llocs de treball en sis anys". Ho ha dit després que la vicepresidenta del Govern hagi desitjat que la cadena sigui un èxit.

"El Govern fixa les seves prioritats d'esquena als ciutadans", s'ha queixat Alonso, que també hi ha inclòs ERC. Alonso ha recordat que C's va proposar la celebració d'un ple monogràfic sobre reactivació econòmica i lluita contra l'atur i un altre per tractar sobre els problemes de la joventut, i ha afegit que CiU i ERC van impedir en aquest últim, que sortissin "mesures concretes amb assignació de compromís econòmic pressupostari que les fes viables".

stats