POLÍTICA
Política 11/05/2012

El consell de ministres designa Sáenz de Santamaría com a presidenta de la part estatal a la Comissió Bilateral

És el pas previ imprescindible per convocar la reunió, que encara no té data

Acn
1 min

MadridEl consell de ministres ha aprovat aquest divendres un acord mitjançant el qual designa Soraya Sáenz de Santamaría i Cristóbal Montoro com a presidenta i vicepresident de la part de l'administració general a la Comissió Bilateral Estat-Generalitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

És el pas previ imprescindible per convocar la reunió, tot i que a la referència de l'acord apunta que la finalitat del nomenament és "adequar" els representants "a la nova estructura dels departaments ministerials. A part de Sáenz de Santamaría i Montoro, els vocals seran el secretari d'estat d'Hisenda, Miguel Ferre, la secretària d'estat de Pressupostos i Despeses, Marta Fernández Currás, el secretari d'estat d'Administracions Públiques, Antonio Beteta, i la delegada del govern espanyol a Catalunya, María Llanos de Luna.

La part catalana, designada per la Generalitat, està presidida pel portaveu de CiU a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida, i formada per la vicepresidenta del Govern, Joana Oertega, el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, el secretari del Govern , Germà Gordó, i el delegat del Govern a Madrid, Jordi Casas.

stats