Política 14/06/2011

El 'Congrés des de baix' reclama la implicació de la militància pel consell nacional del PSC

Les bases crítiques socialistes denuncien per carta "la frustració" dels seus votants i per això reclamen "un canvi en les formes a favor d'una major participació"

Núria Martínez
1 min

BarcelonaEl grup crític del PSC que reclama un congrés des de baix ha escrit una carta al president del Consell Nacional perquè el proper 18 de juny hi hagi una àmplia implicació de la militància. Aquest fet, segons diuen els crítics, ve causat per "la situació en què es troba actualment el partit socialista, la desmobilització de l'electorat i la incapacitat de reacció envers aquesta situació per part de l’executiva nacional".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així, les bases creuen que la militància actualment està "frustrada, dolguda i desmotivada", i que per això, "cal un canvi en les formes a favor d’una major participació des del primer moment del procés congressual".

D'aquesta manera, la carta proposa entre altres coses que "el reglament que suposadament hauria de quedar aprovat dissabte 18 de juny, esdevingui una Proposta de Reglament". En la mateixa línia, que aquesta "sigui enviada a la militància", que "a través de la web es puguin incorporar les consideracions oportunes" o que "el debat del Consell Nacional sigui retransmès via web".

stats