Política 05/10/2011

Chacón diu que és "una bona notícia" que Brussel·les prioritzi el Corredor Mediterrani

La ministra de Defensa no nega les informacions d'eurodiputats que donen per fet que el pla europeu apostarà per l'eix que passa per Catalunya

Joan Rusiñol
1 min

MadridLa candidata del PSC per Barcelona, Carme Chacón, ha assegurat que "és una bona notícia per a Catalunya, València i la resta d'Espanya" que Brussel·les prioritzi el Corredor Mediterrani en comptes de l'eix central. D'aquesta manera, responia a les informacions que s'han conegut avui i que apunten a la possibilitat que el pla d'infraestructures transfrontereres aposti per l'eix que passa pel nostre país.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La ministra ho ha dit en una compareixença al palau de la Moncloa, acompanyada del ministre de la Presidència, Ramón Jaúregui, per presentar els actes de commemoració dels actes del 12 d'octubre per convertir-lo en un dia "més cívic, més dels ciutadans".

Chacón també ha negat que el seu govern hagués passat la pilota de la responsabilitat de les xifres de l'atur a les comunitats autònomes. "Pel que jo sé, ningú ha acusat ningú", ha dit la ministra, en referència a les crítiques del ministeri de Treball a les comunitats per les retallades de personal públic.

stats