Política 24/11/2016

La CUP acusa el Govern d'incomplir un acord de ple: constituir la comissió de seguiment del procés constituent abans d'un mes

Segons la web 'Observatori del procés', creada pels cupaires, el 18 de novembre era la data límit

Ara
1 min
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident, Oriol Junqueras, observant asseguts  al Parlament com entren  a l’hemicicle les diputades  de la CUP  Anna Gabriel i Pilar Castillejo.

BarcelonaLa CUP critica que la Generalitat ja ha incomplert el primer dels acords del debat de política general del 6 d'octubre relacionats amb el procés d'independència. Aquell dia, JxSí i la CUP van aprovar que abans d'un mes es constituiria la comissió de seguiment del procés constituent, i el va publicar al DOGC el 18 d'octubre, per tant, el 18 de novembre acabava el termini.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho denuncia la CUP a través de la web 'Observatori del procés', que recorda que el Tribunal Constitucional va suspendre tots els acords de la comissió del procés constituent, que incloïa aquesta comissió de seguiment.

El Govern ja va dir que aquesta comissió es constituirà abans del 31 de desembre, és a dir, un cop la CUP hagi votat favorablement la tramitació dels pressupostos al Parlament. La CUP ja va aprovar fa dues setmanes que permetrà la tramitació, a través del seu consell polític, malgrat admetre que no els agradaven els comptes, per poder accelerar aquests processos del procés constituent.

stats